Actueel bij Zorg & Welzijn ArnhemActiviteiten

Informatie bijeenkomst over mantelzorg compliment voor vrouwen

Arnhem- noord op donderdag 2 september 2015.
Plaats: Zorg en Welzijn Arnhem om 13:30 tot 15:00.
U kunt dan komen en u mantelzorg compliment aanvragen bij ons.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via info@zorgenwelzijnarnhem.nl


Vacatures

Verzorgende IG (niveau 3)

De functie

Wij zoeken een cliëntgerichte, gemotiveerde, flexibele collega die in het bezit is van het diploma Verzorgende IG (of ziekenverzorgende), bij voorkeur met (ruime) ervaring.
Hij/zij is een sterke persoonlijkheid en komt op voor het belang van de cliënt, kan samenwerken in teamverband, is proactief en stressbestendig.

Functie-eisen

– Een afgeronde opleiding Verzorgende IG (niveau 2 of 3).
– Bij voorkeur relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen de ouderenzorg.
– Kennis van de ontwikkelingen in het vakgebied.
– Een goede beheersing van de Nederlandse en Turkse taal.
– Een positieve, dienstverlenende instelling met betrokkenheid naar onze cliënten toe en een aanpakkers mentaliteit.

Wij bieden

We bieden een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Je komt in een team te werken met leuke, professionele en enthousiaste gedreven collega’s.
Het is een zelfstandige en afwisselende functie in een professionele en dynamische organisatie waar je goede mogelijkheden hebt voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie?

Voor informatie over de functie kan je contact opnemen met Ali Osman Yildirim of Ozlem Gecol bereikbaar op maandag tot en met vrijdag op telefoonnummer 026-3639692.
Je kunt solliciteren door je motivatiebrief en CV te mailen naar info@zorgenwelzijnarnhem.nl met als onderwerp: Verzorgende IG (niveau 2 of 3).

Open sollicitatie

Wil jij als huishoudelijke hulp, verzorgende of verpleegkundige deel uitmaken van ons team en ben je vakkundig, enthousiast en resultaatgericht? Kom bij ons werken en word één van de vertrouwde gezichten voor onze cliënten.

Je kunt je open sollicitatie verzenden naar info@zorgenwelzijnarnhem.nl. Wij nemen dan contact met je op.


Stage

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij Zorg & Welzijn Arnhem en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur dan je CV en motivatie naar  info@zorgenwelzijnarnhem.nl


Vrijwilligers

Mensen met een ernstige beperking of chronische ziekte zijn vaak afhankelijk van langdurige zorg.  Hun ziekte heeft veel invloed op hun leven. Deze mensen die aan huis gebonden zijn én hun naasten kunnen altijd een helpende hand gebruiken.  Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk? Zorg & Welzijn Arnhem koppelt hulpvragers en vrijwilligers ten behoeve van praktische ondersteuning. Ook kunt u zorgmaatje worden voor iemand die in een sociaal isolement dreigt te raken. Wij bieden daarbij begeleiding en organiseren activiteiten die het contact leggen voor u laagdrempelig maakt.

Wilt u graag vrijwilliger worden bij Zorg & Welzijn Arnhem of wilt u eerst nog wat meer informatie? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.