Kramersgildeplein 1
6826 KM Arnhem

Telefoon

026 363 9692

E-mailadres

info@zorgenwelzijnarnhem.nl

Sinds de eerste beurs in 1895 is RAI Amsterdam uitgegroeid tot een toonaangevende internationale beurs- en congresorganisatie. Al meer dan een eeuw brengen we verschillende werelden, mensen en markten samen, zowel in binnen- als buitenland. Vandaag de dag verwelkomen we meer dan 500 nationale en internationale conferenties, tentoonstellingen en andere evenementen, en meer dan 1,5 miljoen bezoekers per jaar. We kunnen deuren openen voor zakelijke en overheidsinstanties, kennisinstituten, mediapartners en ons uitgebreide netwerk van leveranciers. 

De RAI ligt op 6 minuten met het openbaar vervoer van het stadscentrum en op slechts 8 minuten met de taxi van Schiphol Amsterdam Airport, een van de meest verbonden luchthavens van Europa. RAI Amsterdam is net zo gemakkelijk te bereiken met de tram of metro als met de auto, RAI ligt direct naast de ringweg A10. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid. Het nabijgelegen treinstation biedt uitstekende verbindingen met het centrum van Amsterdam, Parijs, Brussel en talloze steden in Duitsland. Onze eigen haven biedt een directe verbinding met het historische grachtenstelsel van de hoofdstad. 

Het complex is zo flexibel mogelijk ontworpen om plaats te bieden aan alle soorten evenementen, of ze nu het hele complex in beslag nemen of slechts een deel ervan gebruiken. We bieden je een totale tentoonstellingsruimte van 112.200 m², inclusief 12 hallen, 70 conferentie- en vergaderzalen, 2 auditoria en een grote balzaal met een capaciteit van maximaal 1.746 personen. Deze volledig ingerichte balzaal is de perfecte locatie voor grote diners, feesten, beurzen en congressen.

RAI Amsterdam https://znaki.fm/nl/places/rai-amsterdam/ ondersteunt verschillende partnerinitiatieven om een infrastructuur te creëren die fysiek een levendige link tussen de omgeving en de RAI onderstreept om de algehele ervaring te verbeteren. StrandZuid, vernieuwd in 2017, is een leuk stedelijk strandcomplex met informele evenementenruimte en een haven.

Het RAI-beurscomplex is gemakkelijk bereikbaar vanuit de rest van Amsterdam. Het is ook verbonden met veel andere steden in Nederland, met een eigen treinstation vlakbij het beursterrein. Er is ook een metrostation op deze locatie, waar metrolijnen 50 en 51 stoppen. De renovatiewerkzaamheden op station Amsterdam RAI waren in 2020 voltooid. Het moderne en open ontwerp van het station heeft een transparante stationsfoyer voor metro- en treindiensten met een geïntegreerde fietsenstalling voor meer dan 1800 fietsen.

Metrostation Europaplein ligt nog dichter bij de ingangen, bij het voorplein. Hier stopt metrolijn 52. Bovendien stoppen tramlijn 4 en buslijnen 62 en 284 bij tram- en bushalte Europaplein.

De locatie ligt in een van de meest fietsvriendelijke steden en biedt voldoende faciliteiten – fietsenrekken bij elke ingang en een P+Bike optie. Hiermee kunnen bezoekers hun auto parkeren bij de RAI, een fiets huren en de vele fietspaden van Amsterdam verkennen.

Amsterdam RAI heeft een ondergrondse parkeergarage voor meer dan 4000 auto’s. Er zijn 35 plaatsen voor elektrische voertuigen. Er zijn 35 plaatsen voor elektrische voertuigen. Tijdens grote evenementen zijn er buiten nog eens 1000 parkeerplaatsen beschikbaar.