Kramersgildeplein 1
6826 KM Arnhem

Telefoon

026 363 9692

E-mailadres

info@zorgenwelzijnarnhem.nl

Groepsbegeleiding en dagbesteding

Bent u op zoek naar een ontmoetingscentrum waar u creatief en actief bezig kunt zijn onder gezelschap van leeftijdsgenoten?

Wellicht is het lastig voor u om uit huis te gaan en sociale contacten te leggen. Bij de dagbesteding van Zorg & Welzijn Arnhem kunt u deelnemen aan gevarieerde activiteiten aansluitend op uw (zorg)behoefte.

Wij bieden een gevarieerd programma met behulpzame begeleiders in een warme en huiselijke sfeer. Bovendien streven we ernaar bij onze activiteiten handvatten te bieden die u ondersteunen in uw gezondheid en zelfredzaamheid.

Breakfast at Nursing Home

U kunt hierbij denken aan groepseducatie- en activiteiten zoals:

Volunteer helps seniors living in a care home for elderly

Indicatiestelling door de gemeente

Een indicatiestelling Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) verloopt altijd via de gemeente. De gemeente bepaalt of u als inwoner wel of niet in aanmerking komt voor ondersteuning in zorg, in het kader van de WMO.

Meer informatie vindt u op www.wijkteamsarnhem.nl. Voor alle andere gemeentes kunt u het beste op de website van uw gemeente kijken.

Caring nurse comforting old woman
Senior woman
Is uw interesse gewekt?

Neem contact met ons op of loop gerust binnen op ons ontmoetingscentrum voor een voorproefje en informatie. Onze verzorgende en activiteitenbegeleiders heten u van harte welkom!