Kramersgildeplein 1
6826 KM Arnhem

Telefoon

026 363 9692

E-mailadres

info@zorgenwelzijnarnhem.nl

Klanttevredenheid

Zorgkaart Nederland

Zorg of hulp thuis is heel persoonlijk. Daarom is uw wens het uitgangspunt. Samen met u bepalen we welke zorg we bieden en hoe u dat het liefst heeft. We vinden het dan ook heel belangrijk dat u blij bent met onze zorg en horen graag uw reactie terug. Uiteraard is het leuk om te horen als het heel goed gaat, maar ook als dingen beter kunnen dan willen we dan graag weten. Hiernaast ziet u hoe wij worden beoordeeld door onze cliënten. Cliënten zijn zeer te spreken over de vakbekwaamheid, aandacht en betrouwbaarheid van Zorg en Welzijn Arnhem-medewerkers. Op Zorgkaart Nederland kunt u ervaringen van cliënten lezen en zelf een waardering achterlaten.

Klachten

Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Daarom zijn wij altijd op zoek naar verbeteringen in onze dienstverlening. Heeft u een tip? Dan horen wij deze graag! U kunt dit via het contactformulier doorgeven.

Bent u zeer tevreden over onze dienstverlening dan kunt u via deze link een waardering geven. U kunt ook uw tevredenheid bekendmaken door het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@zorgenwelzijnarnhem.nl.  

Indien u een klacht heeft kan het zinvol zijn om deze eerst met een medewerker te bespreken. Wellicht is er sprake van een misverstand die tijdens het gesprek rechtgezet kan worden. Is uw probleem na dit gesprek niet verholpen? Dan kunt u een klacht indienen.

U kunt een klacht indienen door het contactformulier in te vullen of door een mail te sturen naar info@zorgenwelzijnarnhem.nl. Wij zullen dan uw klacht z.s.m. in behandeling nemen.

Pleased male pensioner smiling at a volunteer

Vertrouwenspersoon

Hilde Haverkamp is vertrouwenspersoon voor u bij Zorg & Welzijn Arnhem. U kunt vertrouwelijk contact met haar opnemen voor alles wat u liever niet met de medewerkers van Zorg & Welzijn Arnhem bespreekt. Zij kan u helpen uw problemen of klachten op te lossen.

Stuur een e-mail voor het maken van een afspraak naar hildehaverkamp@gmail.com