Kramersgildeplein 1
6826 KM Arnhem

Telefoon

026 363 9692

E-mailadres

info@zorgenwelzijnarnhem.nl

Samenwerkingspartners

Doordat wij gespecialiseerd zijn in zorg leveren aan inwoners met een niet-westerse migratieachtergrond, vinden wij het belangrijk om ook met externe partners samen te werken die zorg in eigen taal kunnen bieden.

Hieronder zijn een aantal van onze samenwerkingspartners te vinden. Voor meer informatie over de aangeboden diensten kunt u via de link de website bezoeken.

Ergotherapie Sadik is een vrijgevestigde praktijk in Arnhem en omgeving voor volwassenen en ouderen en werkt samen met alle zorgverzekeraars.

“Zelfstandig dingen kunnen ondernemen geeft een gevoel van vrijheid. Voor mensen met een lichamelijke of psychische beperkingen is zelfstandigheid echter niet altijd vanzelfsprekend. Ergotherapie Sadik is een gevestigde praktijk in Arnhem en omgeving. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en hebben we aandacht voor u, uw klachten en uw wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende behandeling waarbij u de regie over uw leven weer zoveel mogelijk terug krijgt.”

https://ergotherapiesadik.nl/

Wij werken samen met fysiotherapie Lenta door cliënten door te verwijzen die zorg nodig hebben in eigen taal. Op die manier ontvangen zij de beste zorg waardoor ze hun doelen op een effectieve manier kunnen behalen.

“Fysiotherapie Lenta is in 2021 opgericht door Emre Zorlu en is gevestigd in de Arnhemse wijk Presikhaaf, nabij bedrijventerrein IIsselburcht. In de praktijk werken twee therapeuten. Wij bieden fysiotherapie in ons praktijk of bij u aan huis. Ieder mens is uniek, daarom geloven wij in maatwerk en in het samen gestalte geven aan het behandelplan. Centraal daarin staat de zorgbehoefte van de patiënt. Wij geloven dan ook in sterk in de patiënt de regie geven over de eigen behandeling.”

https://www.fysiotherapielenta.nl/

Ook bij Oefentherapie Cesar is het mogelijk om in eigen taal zorg te ontvangen.

“Oefentherapie Cesar is een therapie waarmee u leert bewust om te gaan met uw lichaam. Daarbij kijken wij niet alleen naar uw klacht maar naar uw hele manier van bewegen. U leert het verschil tussen belasten en belastbaarheid te herkennen. Houding en beweging worden zodanig verbeterd dat uw klachten ook op de lange termijn wegblijven.”

https://www.oefentherapieinbeweging.nl/

Nurse assisting senior
Nurse assisting senior